2024.06.18. - Arnold, Levente

Impresszum

Társadalmi Érték


TÉR, Te érted!


Jelen internetes oldal a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság által az IO/18513-4/2011 iktatószámon került nyilvántartásra. Jelen internetes magazin nonprofit jellegű. Jelen magazin technikai fenntartója a Serweb Kft., tartalmi tulajdonosa Rácz Anett.

A 45/2014. Korm. rendelet szerint a Tárhelyszolgáltató adatai:
Serweb Kft., 6720 Szeged, Arany János utca 7. irodaház I. emelet.

A weboldal e-mail címe: szerkesztoseg[kukac]zug.hu
Kiadó neve / címe: Serweb Kft., 6701 Szeged, PF: 929.
Telefonos elérhetőség: +36.20.929.81.81.
(Szakértő szervezetek: Orpheus Állatvédő Egyesület, Mátrix Közhasznú Alapítvány, ...)

A 45/2014. Korm. rendelet szerint a Tárhelyszolgáltató adatai:
Serweb Kft., 6720 Szeged, Arany János utca 7. irodaház I. emelet.

A weboldal e-mail címe: szerkesztoseg[kukac]zug.hu
Kiadó neve / címe: Serweb Kft., 6701 Szeged, PF: 929.
Telefonos elérhetőség: +36.20.929.81.81.

Oldalainkon kedvező áron (bartelban is) megjelentetjük
- közleményét,
- hirdetését,
+ igény esetén tagjaink számára hírlevélküldési kapacitással rendelkezünk,
+ vállalunk banner cserét,
(A hirdetési helyek a weboldal szerkesztőségétől függetlenek)

Szeretnél Önkéntes / Gyakornok / Segítő / Támogató / Mentor lenni?
Újságíró, PR/HR, Marketinges, Hírszerkesztő, Promoter, Forrásszerző kategóriákban fogadunk hallgatókat / frissen végzett gyakornokot (önkéntest).

Fő forrásaink:
- az Olvasók által beküldött témaanyagok, képek, információk, ismertetők, feltárások, tippek-trükkök,
- a Mátrix Közhasznú Alapítvány,
- az Orpheus Egyesület,
- a SERWEB Kft.,
- a lelkes bloggerek, hírhozók, informátorok,
- a Magyar Távirati Iroda,

Az oldalon megjelenő valamennyi tartalmat - kivéve a nem az oldaltulajdonos által elhelyezett képi és szöveges tartalmakat - szerzői jog véd. Ezek bármilyen formában történő sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag az oldal szerkesztőjének előzetes, írásbeli engedélyével történhet. A magazinban található anyagok továbbközlésekor fel kell tüntetni a forrást és a hiperlinket tartalmazó hivatkozást (az oldalra mutató LINKET) is.

Az esetlegesen rendelkezésre bocsájtott apróhirdető rovatot, a képfeltöltő rovatot, a fórumot, a hozzászólás bokszokat minden felhasználó a saját felelősségére szabadon használhatja, a beírásokért, a megjelenített tartalmakért az oldal üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal! Jogvita esetén az üzemeltető a hatóságok kérésére a szabálysértést / bűncselekményt elkövető felhasználó regisztrációkor megadott valódi (aktiválásnál használt) e-mail címét kiadja.

Az oldalon megjelenő hirdetések / külső CIKKEK (egyéb bartel) tartalmáért az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal. Ilyen tartalmakért minden esetben a megjelenítést kérő felel.

Az oldal szerkesztői örömmel fogadnak minden külsős cikkírót, témafelelőst, szakértőt, segítőt - támogatót. A beérkező anyagok között a szerkesztők szabadon szelektálhatnak. Próbálunk szűrni.... de a külső publikáló (cikk / hír / kép / információ beküldő) által közölt valótlan adatért, a megjelent anyagért minden formában a beküldő / informátor felel.

Az üzemeltető külső kérésre az üzemeltetett oldalon szerzői vagy személyiségi jogokhoz kapcsolódó anyagokat eltávolít. Előfordulhat, hogy harmadik személy mások anyagait sajátjaként tüntet fel, az üzemeltetőhöz megjelenítésre beküld. Mivel az üzemeltetett oldal nonprofit jellegű, kártérítési igényeket nem tudunk kielégíteni, de kérésre ide kapcsolódó tartalmakat a lehető leghamarabb eltávolítjuk.

Az üzemeltető / szerkesztőség a kapott / küldött / kért publikációkért semmiféle jogdíjat vagy járandóságot nem fizet! Csak előre megrendelt tartalomért honorálunk vagy számítunk fel megjelenési költséget!

Az üzemeltető kéziratot vagy más eljuttatott anyagot nem őriz meg és nem küld vissza!

FIGYELEM: a portál elsősorban közéleti témakörökkel foglalkozik.

A magazint vagy annak bármely aloldalát böngésző (néző, olvasó, hallgató) felhasználónak minősül. Az oldalakról / a kapcsolódó alkalmazásokról megszerzett információt, tanácsot, receptet, módszert, javaslatot, trükköt és minden egyebet a felhasználó kizárólag a saját felelősségére veheti igénybe! Az oldalakat / aloldalakat / alkalmazásokat felhasználó olvasó / néző / hallgató az üzemeltetett oldalra érkezéskor elfogadja, hogy az oldalak / alkalmazások révén tudomására jutott információk következtében saját magának vagy más személynek (élő és élettelen környezeti elemnek) okozott kárért az oldal / alkalmazás készítőivel szemben kártérítési igénye nem lehet!


További információk az "Adatvédelem" menüpont alatt olvashatók!

A tagjainknak, felhasználóinknak hasznos időtöltést KÍVÁNUNK!